Японската технологична компания THK показа на салона в Париж реален прототип LSR-05. Колата разполага със система за плъзгане на седалките Stealth Seat, електрически мотори, монтирани в колелата със система за управление 4х4, активно окачване и система за безконтактно зареждане.

LSR-05 е разработен с водещата глобална дизайнерска къща, SN Design Platform , и е проектиран да представлява лукс, спорт и революция, доставени от спортно четириместно кросоувър купе с динамичен и елегантен екстериорен дизайн с размери 4995 мм дължина, 1965 мм широчина и 1530 мм височина.

Електронните седалки Stealth Seat.
Електронните седалки Stealth Seat.

LSR-05 е базиран на платформа, интегрираща два от оригиналните 93 kW (800 V) електрически мотори на THK с променлив поток в колелата отзад, допълнени от 220 kW (800 V) електрически агрегати отпред, образувайки част от система за управление на четирите колела. Това, съчетано с функции като активно окачване, активни амортисьори MR fluid и електрически спирачки, осигурява изключителен комфорт при возене и стабилност при управление.

Салонът е оборудван със скрита система за регулиране на седалката, която осигурява равен под и създава луксозен и комфортен интериор. LSR-05 разполага и със система за безконтактно зареждане.