Състезанието ще се състои на връх празничния 17 септември 2016 г. (събота) в 12:00 часа на ул. „Крали Марко“ № 4 (до Стопански факултет на ЮЗУ). Aladin Foods кани всички студенти, жители и гости на града да хапнат и да се позабавляват заедно с г-н Дюнер и неговите очарователни помощнички. Победителят, който ще изяде най-бързо най-големия дюнер, предлаган от Aladin Foods, ще пререже лентата, ще получи титлата КМЕТ на обекта и ще грабне голямата награда, осигурена от компанията.

Благоевград е дванадесетият град, в който почитателите на качествената храна могат да хапват в Aladin Foods. Предстои откриването на единадесети обект в София, както и първи франчайз обект в Асеновград.

„Ние предлагаме бърза храна, но голямото ни предимство е, че тя се приготвя на момента и винаги е топла и с отличен вкус. Спазваме всички стандарти при приготвянето й и клиентите ни оценяват това.“ - каза собственикът на компанията Калед Ал Харфан по повод откриването на новото заведение.

Aladin Foods има собствена фурна за производство на арабски хляб в с. Цалапица (Пловдив). Фирмата има и фабрика за разфасоване на пилешко месо в гр. Съединение (Пловдив), както и цех за обработка на картофи. В производствените бази се работи с най-модерните технологии, които отговарят на изискванията за качество, както и на всички европейски стандарти. Aladin Foods произвежда разработения по специална рецепта бял сос „Аладин“, който е любим за клиентите с неповторимия си вкус. Производственият капацитет задоволява нуждите не само на заведенията от веригата, но и на много външни клиенти. Aladin Foods предлага дистрибуция на всички свои продукти за клиенти на едро в цялата страна.

В производството и в обектите за бързо хранене работят над 800 души като броят им непрекъснато се увеличава заради бързите темпове, с които компанията расте.