Пакетните предложения включват до над 200 тв канала и до 200 Mbps домашен интернет на промоционални цени

Мтел предлага нови комбинирани оферти с телевизия, домашен интернет и мобилни услуги, които включват и услугите на Близу. Клиентите могат да избират между 5 двойни пакета за интернет и телевизия. Месечната такса е с промоционално намаление от 50% за първата година при подписване на нов двугодишен абонамент.

Така например "Мтел Премиум 200" дава над 200 тв канала, 62 от които HD, и до 200 Mbps интернет скорост с цена от 25 лева на месец. Офертата включва канали от спортния пакет Diema Xtra, както и филмовия пакет HBO и Cinemax.

Срещу допълнителна такса от 3 лева на месец клиентите могат да добавят и план за домашен телефон с неограничени разговори към мобилни и фиксирани мрежи в страната.
Предлагат се и 5 тройни пакета с телевизия, интернет и мобилна услуга. Например "Мтел Микс Премиум 200", освен над 200 ТВ канала и до 200 Mbps интернет, дава и неограничени минути за мобилни разговори към всички мрежи в страната и 8000 MB мобилен интернет в мрежата на Мтел.

Самостоятелните оферти за домашен интернет също ще се предлагат с намаление от 50% от месечната такса за първата година на двугодишен абонамент и включват до 200 Mbps интернет скорост. Предлага се и повече от 200 тв канала с 50% отстъпка за първите 6 месеца от двугодишен абонамент за телевизия.

Новото портфолио за фиксирани услуги е поредната стъпка от процеса на интеграцията на Мтел и Близу, коментираха от телекома. Всички оферти се предлагат в магазините и на двете компании, а също така клиентите могат да плащат сметките си там.