“Енерго-Про енергийни услуги” в партньорство с “Иннолед” е обновило улично осветление в Добрич. Подменени са 124 лампи по бул. “25 септември” до изхода за Варна. Те са LED и отговарят на съвременните изисквания за енергийна ефективност. Така общината можела да постигне до около 40% спестяване на разходите за нощно осветление в града, а качеството на изпълнение на проекта гарантира изплащането му в рамките на 4 години.

Към момента “Енерго-Про енергийни услуги” има редица стартирали проекти, свързани с енергийна ефективност. В партньорство с компании с утвърдено име на пазара енергийният доставчик предлага на клиентите си разнообразни и комплексни решения за оптимизиране на разходите за електрическа енергия - от енергийно ефективни осветителни тела и уреди до енергийни обследвания и цялостни решения за енергийна ефективност.

Постигането на оптимална енергийна ефективност е сред приоритетите на компанията. Ето защо тя държи на комплексния подход на управление на процесите - от планиране до реализация, отчитайки енергийните и екологичните аспекти на всеки етап от предложеното решение.