Атис Захаранс е новият генерален мениджър на Hyatt Regency Sofia и Hyatt Regency Pravets Resort, съобщиха от Terra Way Investment Group - компанията, която е собственик на хотелите М България.

Захаранс има богат опит в сферата на хотелиерството. Кариерата му започва с организирането на събития и продължава развитието си, като преминава през позициите в международни хотелиерски вериги на мениджър, директор на управление и генерален мениджър в държави от Европа и Централна Азия.

"Изключително съм развълнуван от присъединяването към семейството на Hyatt - бранд, който е известен с предоставянето на качествено обслужване и надминаване на очакванията на своите гости. Нямам търпение ва водя екипите на Hyatt Regency Sofia и Hyatt Regency Pravets Resort, за да издигнем качеството на нашата услуга до следващото ниво. Благодарен съм на Terra Way Investment Group за доверието и тази невероятно възможност", коментира Захаранс.

Като професионалист в своята работи той се ръководи от ефективност и креативност. Силно вярна, че само един напълно ангажиран и сплотен екип може да осигури изключително обслужване и незабравими изживявания за всеки гост.

В свободното си време Захаранс предпочита да бъде сред природата. Хоби са му катеренето, бягането и карането на ски. Те му помагат да се презарежда, за да се връща към работата с нови сили и свежа перспектива.