Porsche Cayenne Turbo GT е колата, избрана от Присила Чан, партньорката на втория най-богат човек на планетата - съоснователят на Facebook Марк Зукърбърг. Супер спортният автомобил обаче е модифициран, за да стане по-практичен за семейството и е превърнат в пътнически ван с плъзгащи се врати.

Зукърбърг се обръща към туунинг компанията към West Coast Customs, базирана в Калифорния, специализирана в създаването на екстремни автомобили. В случая уникалният порше ван е с понижено окачване, а междуосието е удължено, за да побере плъзгащи се задни врати, които улесняват влизането и излизането на трите деца на звездната двойка плюс кучето.

Задните панели са изработени по поръчка и всички електрически и механични системи са сменени, за да отговарят на новата каросерия. Техническите спецификации не са оповестени, но 4-литровият двигател V8 Biturbo с 640 коня не би трябвало да има промени. 

Самият Зукърбърг избра за себе си 911 GT3 Touring, завършен в същия матово сив цвят като и оборудван с ръчна скоростна кутия.