Какво по-голямо улеснение от това да има на едно място всичко необходимо за едно професионално обгрижване на домашните любимци?

Happy Pet Net е платформата, която осигурява модерен, дигитално базиран достъп до ветеринарни услуги, груминг, треньори, разхождачи, гледачи и други, събрани на едно място.

Понеже съм имала ситуации, в които моите животни пострадаха и нямаше на кого да се обадя, нямаше и кой да ми каже какво да правя в тези моменти, реших да създам платформа, която да бъде в помощ на хората. Тя е направена от стопанин за стопани, разказва нейният създател Глория Димитрова.

Фирмата получи награда в конкурна “Големите малки” за иноваторство. Тя бе връчена от служебния зам.-министър на икономиката Николай Павлов.

Успешната инициатива на “24 часа” дава възможност да се запознаваме с истории на успеха на българи, които влагат душа и сърце в бизнеса си. Хубавото е, че успяват тук, в България, каза Павлов.

Тази награда е признание за усилената работа на екипа, на който много благодаря. Със сигурност отличието ще ни помогне да достигнем до по-голяма аудитория, благодари Глория Димитрова.

Happy Pet Net обхваща цялата инфраструктура около обгрижването на животното. Наскоро дори пуснали услугата “Осинови любимец”, която дава възможност на всички приюти да покажат животните, които имат за осиновяване.

Happy Pet Net може да се ползва отвсякъде. Платформата осигурява и онлайн консултации с ветеринарен лекар, включително и от чужбина, или за запазване на час за услуга на място.

Ветеринарите, които са на разположение, говорят и чужди езици, изписани във визитките им, така че да бъдат максимално полезни на повече хора. В платформата има и бутон SOS, който дава достъп за незабавна консултация при спешност.

Тъй като в интернет всеки може да се представи за всеки, ние искаме да гарантираме, че работещите за нас са лицата, за които се представят. Стигаме и до изискване на свидетелство за съдимост, за да сме сигурни, че те са годни да предлагат тази услуга, добавя Глория Димитрова. Това се отнася най-вече за опцията “доверен гледач”.

Сигурността, която дават от платформата, се отразява в положителните отзиви от доволните стопани.

Аз съм от грижовните гледачи на животни и както се грижа за детето, по същия начин полагам усилия и за любимците ми и затова искам всички да имат тази възможност, споделя собственичката на Happy Pet Net.