Производителят на телевизори Sharp възнамерява да работи с Foxconn, по-известна като една от компаниите, които произвеждат iPhone, за производството на електрически автомобили. Първото им съвместно усилие е протитап на футуристичен ван LDK+.

Електрическата кола започна живота си като кросоувър Model C на Foxconn, преди да бъде трансформиран за миниван. Sharp се възползва максимално от този масивен покрив, като постави слънчеви панели, за да захранва батерията или дома на клиента. Има отделна "батерия за съхранение", която допълнително да се възползва от двупосочното зареждане, като служи за захранване с енергия в случай на извънредни ситуации, като прекъсване на захранването, причинено от природно явление.

Сюреалистичният интериор е достатъчно голям, за да побере масивен 65-инчов екран и въртящи се задни седалки. Sharp казва, че LDK+ използва изкуствен интелект, който събира информация от домашните уреди, за да регулира променливотока и яркостта на екрана. Масивният дисплей, монтиран отзад, не е само за игра, тъй като може да се използва за мобилен офис.

Техническите спецификации остават забулени в мистерия към този момент. Знаем обаче, че концепцията за 2021 г. оттогава еволюира в производствен модел, който вече се продава в Тайван като Foxtron Model C.